Deltagande i tävling om bröllopsklänning

Jag såg nyss att en tävling utlyst på en hemsida där vinsten är en bröllopsklänning. Jag vill väldigt gärna vinna en sådan eftersom jag ska på en väninnas bröllop i sommar.

Tävlingsregler

  • 18 år fyllda. Jag har fyllt 27 år och klarar därmed med råge ålderskravet. Antagligen är åldersgräsen satt vid 18 då man är myndig då och har rätt att ingå affärer. En del som hoppas på att vinna deltar endast i syfte att sälja klänningen vidare, det vill säga ekonomiskt profitera på vinsten. Eventuell vinstskatt kan också komma i fråga, även om jag såklart hoppas slippa en sådan om jag mot förmodan går segrande ur tävlingen.
  • Just den specifika modellen får inte tidigare innehas av deltagaren. Omöjligt för tävlingsdelegationen förstås att kontrollera, det är mer ett sätt för dem att frånsäga ansvaret om nu en vinnare skulle få för sig att göra hål i en av dem och reklamera för att få pengarna tillbaka.
  • Gilla sidan på Facebook. För att man ska kunna få delta i tävlingen måste man gilla sidan. Det är troligtvis ett krav eftersom man då får extra reklam från sidan och därmed kan exponera sidan mer för nära och kära.
  • Både män och kvinnor får delta, dock riktar sig tävlingen till utformningen och marknadsföringen mot kvinnor. Det är tillåtet att skänka den till en anhörig eller utomstående, dock kan man efter en sådan gest inte ångra sig och klaga tävlingsdelegationen.
  • Storleken anpassas efter vinnarens önskemål, däremot görs inga specialmått eller liknande vid förfrågan. Vill man justera den får man ta den till en skräddare.
  • Motivering. För att kunna vinna klänningen måste man motivera varför man så gärna vill ha just den. Innehållet ska helst vara unikt, intresseväckande och gärna ha ett sommartema.
  • Det är inte tillåtet att delta flera gånger i samma tävling, uppmärksammas det utesluts man från tävlingen med omedelbar verkan.

Det är således bara för mig att sätta igång och fila på en motivering!